Szolgáltatások, árak

Lézerklinika miskolc. Fájdalom nélkül

Tartalom

  Kedves Páciensünk!

  teafaolaj bőrgomba ellen körömgomba elleni kenőcsök értékelése

  Földrajzi helyétől függetlenül fordulhat hozzánk bőrpanaszaival. Otthona kényelméből, rövid időn belül, utazás, várakozás, személyes megjelenés nélkül online kaphat diagnózist, terápiás javaslatot és szükség esetén e-receptet a Medinnoscan mobilapplikációs rendszer segítségével. A bőrgyógyászati távkonzultációhoz egy okostelefon alkalmazás szükséges: A MedinnoScan applikáció INGYENES, és gyorsan, egyszerűen letölthető bármely okostelefonra: iOS rendszer: Apple store vagy Android rendszer: Lézerklinika miskolc store Az applikáció a magas szintű titkosítással rendelkezik az orvosi adatok védelmében.

  körömgomba lézeres kezelése vélemény unplaying gomba köröm

  Letöltés után Ön a mobiltelefon-alkalmazással fényképet készíthet a problémás területről és kitölthet egy célzott kérdőívet, szöveges megjegyzéssel és továbbítja felénk. A kérdőív kitöltése során szüksége lesz a személyi igazolvány- TAJ- és lakcímkártyájára, kérjük, ezeket készítse elő! A rendszer a fényképeket és az adatokat titkosítva juttatja el hozzám, ezeket az alkalmazás felületén látható napokon feldolgozom és kiértékelem.

  milyen könnyű gyógyítani köröm gombás hiv-fertőzött gomba

  Ön e-mailben megkapja a tőlem a diagnózist, terápiát, és szükség esetén e-receptet is írok. Indokolt esetben személyes megjelenést fogok javasolni.

  Várom szíves megkeresésüket!

  mi a neve a körömgomba elemzésének mesterséges körmök gomba