TEBAMOL TEAFAOLAJ 20ML - Herbaház

Tebamol teafaolaj

Tartalom

  Alkalmazás: Száj- es fogínygyulladás esetén: cseppet 1 így kb.

  Tebamol teafaolaj esetén: naponta cseppet fél pohár]. Hatóanyag: teafaolaj Melaleucae aetheroleum. Tárolás: hideg és száraz helyen.

  tebamol teafaolaj

  A termék 20 ml tartalmaz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért.

  tebamol teafaolaj

  A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges. A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info herbahaz.

  tebamol teafaolaj

  A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet! Legnépszerűbb termékeink.

  tebamol teafaolaj