Házi módszerek a körömgomba ellen - HáziPatika

Körömgomba teafaolaj. Házi módszerek a körömgomba ellen

Tartalom

  A szegfűszeg-olaj szegfűszegrügyből származik, és eugenol nevű vegyületet tartalmaz, amelynek körömgomba teafaolaj egészségügyi előnyei ismertek. Egy A tanulmány megállapította, hogy a szegfűszeg-olaj volt a legjobb környezeti eredetű gombák növekedésének megállítására.

  • Formalin körömgombára
  • Facebook Menu Jó-e a teafaolaj körömgombára?
  • A körömgomba olyan, mint egy távoli, idegesítő rokon, akit sosem hívunk meg vendégségbe, mégis feltűnik olykor.
  • Ne takargassa a lábait!
  • Szabaduljon meg a lábgombától és a körömgombától a teafaolaj segítségével!

  Fahéjolaj Fahéj kéregből készítve, és erős olajjá desztillálva ez az olaj rendkívül hatékony a körömgomba elleni küzdelemben, a benne található magas körömgomba teafaolaj szintnek köszönhetően.

  Ez a vegyület elpusztítja a gombát és segít megelőzni a további fertőzéseket és a növekedést. Megvásárolható webshopunkban a következő illóolaj csomagban: Családi csomag Illóolajok használata házilag a körömgomba ellen Az illóolajokat hordozóolajban kell hígítani, mielőtt érintkeznének a bőrrel vagy körömmel.

  körömgomba teafaolaj

  Miután elkevertük a illóolajat a hordozóolajjal, az alábbiak szerint kezeljük a körmöt: Tisztítsuk meg a lábat, a lábujjakat és a körmöket szappannal és vízzel. Alaposan szárítsuk meg puha törölközővel. Vigyünk fel egy-két csepp olajkeveréket a fertőzött körömre.

  körömgomba teafaolaj

  Hagyjuk az olajat kb. Súroljuk meg a körmöt egy puha fogkefével. Naponta ismételjük meg a folyamatot mindaddig, amíg a fertőzött köröm helyére nem kerül egy új, egészséges köröm.

  körömgomba teafaolaj

  A gyógyulási idő hónapokig is eltarthat. Óvintézkedések Az illóolajok általában alig vagy egyáltalán nem okoznak negatív mellékhatásokat, ha óvatosan és körültekintően alkalmazzuk őket.

  Ügyeljünk az egyes használt olajok ellenjavallatára, mivel egyes illóolajok nem alkalmasak kisgyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. A cikkben található információk nem orvosi tanácsok.

  körömgomba teafaolaj

  Feltétlenül konzultáljunk orvosunkkal, mielőtt az illóolajok használatát megkezdenénk! Válogass illóolaj kollekciónkból a körömgomba elleni küzdelem érdekében!

  • Gomba a körmök és a lábakon
  • Élvezd a nyarat önfeledten, felejtsd el a lábgombát, körömgombát, és védd magad a teafaolaj lenyűgöző kórokozó-ellenes képességeivel!
  • Körömgomba ellen a legjobban úgy fejti ki hatását, ha napi kétszer bekenjük vele körmeinket vattapamacs vagy ecset segítségével.
  • Létrehozva:
  • Létezik néhány otthoni fortély, amivel elősegítheted a gyógyulást.