Hogyan hat a ClearSteps™ körömgomba-kezelés?

Körömgomba eltávolítás

Tartalom

  Amiket használunk Körömgomba eltávolítás lézerkezeléssel Az elszíneződött, fertőzött és megvastagodott köröm a mindennapi életvitelt is befolyásolhatja, szégyenérzetet okozhat és a legnagyobb nyári melegben is zárt cipőre kényszerítheti.

  A körömgomba a körmöket lassan elpusztító gombafertőzés, amely egyre több embert érint. A betegség magától sajnos nem gyógyul meg. Sőt, idővel a többi körömre, a test más részeire vagy a családtagokra is továbbterjedhet, ezért mindenképpen kezelni kell.

  gomba sárga foltok körmök

  A lézeres körömgomba-eltávolítással más, veszélyes betegségek kialakulását előzheti meg, jó eséllyel megszüntetheti körömgomba eltávolítás kellemetlen lábszagot, lábfeje esztétikusabban mutat, jobban érezheti magát a bőrében, visszatér az önbizalma, bátran mehet újra strandra, szállodába, nem fog megfertőzni senkit. Kinek ajánljuk?

  hogyan nyári séta a köröm gomba

  A lézeres körömgomba-eltávolítást önnek ajánljuk, ha már mindent kipróbált, de a makacs körömgomba ragaszkodik a körméhez, vagy egyszerűen nem akarja megvárni, amíg a körme még csúnyább lesz, esetleg a betegség másokat is megfertőz. A lézeres körömgomba-eltávolítás menete A lézeres körömgomba-eltávolítást a legmodernebb Neodynium Yag Laser gép segítségével végezzük.

  Bővebben Magyarország egyetlen körömlézer központja, ahol körömgombát egyszerre két különböző lézerrel kezelünk. Nálunk az egy meg egy nem kettő, hanem három, mert egymás hatását erősítve gyorsabban gyógyul a körme.

  A kezelés során a speciális lézersugarat lassan engedjük a gombás körömre. A speciális lézerfény behatol a fertőzött körömbe és elpusztítja a fertőzést, valamint megakadályozza a továbbterjedését, anélkül, hogy a köröm szerkezetét vagy a környező szöveteket károsítaná. A beavatkozás teljesen fájdalommentes, a kezelést maximum egy kis meleg érzet kísérheti az adott területen.

  hogyan kezeljük a fészkelő körömgomba ecetet

  Gyógyulási idő A gombás köröm a kezelést követően azonnal nem gyógyul meg, helyére egészséges köröm nő, ehhez minimum hónap szükséges, amennyiben erősebb a fertőzés, akár hónap is. A kezelés után azonnal viselhető a zokni és a cipő, illetve a körömlakkozásnak sincs akadálya.

  bánt ​​a köröm gomba alatt gv

  A körömgomba eltávolítás körömgomba-eltávolítás kockázatai A lézeres körömgomba-eltávolítás napjainkban a legbiztonságosabb és legmodernebb eljárás, amely semmilyen kockázattal, fájdalommal és mellékhatással nem jár. Szabaduljon meg a körömgombától.

  Létrehozva: Lézeres kezelés?