Ápolja körmeit a legnagyobb márkák körömápoló termékeivel

Könnyű körömlakk. A körömlakk története: a harci dísztől a világ legnépszerűbb szépségszolgáltatásáig

A legtöbb nő számára a tökéletes manikűr elérhetetlennek tűnik, hacsak nem egy profi körmös készíti el!

könnyű körömlakk

Pedig a géllakk-hatás sima, mezei körömfestékkel, otthon is könnyen elérhető, és nem kellenek hozzá különösebb eszközök. Ám nem muszáj rögtön a mély vízbe ugranod, ha még nem vagy gyakorlott úszó, avagy, kezdőként először inkább egy szimpla körömlakkal próbáld meg tökéletesíteni a körömfestési technikádat.

könnyű körömlakk

Ha van egy könnyű körömlakk minőségű körömfestéked, éppolyan tükörsima manikűrt készíthetsz vele, mintha géllakkal dolgoznál, legalábbis, ha követed az alábbi videó utasításait, olyan szintre fejlesztheted a körömpingálást, hogy mindenki azt hiszi majd, profi körmös munkája van benne. Egyszerű manikűr, profi trükkökkel: így biztosan sikerülni fog!

könnyű körömlakk

Fontos, hogy minden szennyeződést távolíts el a kezedről, mielőtt hozzálátnál a körömfestéshez. Még akkor is, ha nem érzed piszkosnak a kezed, alaposan mosd meg szappannal és langyos vízzel, mert zsíros foltok lehetnek a körmeiden, amelyek megakadályozzák a körömlakk jó tapadását.

Kizárólag jó minőségű körömlakkot használj, amely nem túl sűrű, de nem is túl híg, hogy egyszeri felvitellel is szép fedést adjon.

könnyű körömlakk

Szükséged lesz még egy tartós, könnyen eldolgozható, színtelen fedőlakkra, körömlakklemosóra, illetve körömágy ápoló krémre, vagy olajra. A kézmosás után egy száraz vattakoronggal itasd fel a maradék nedvességet a körmeidről, azután kézkrémmel és körömágy ápoló krémmel könnyű körömlakk fel a környező bőrt.

Körömlakklemosóval átitatott vattakoronggal töröld át a körmök felületét, hogy végképp megszabadulj a zsíros lerakódásoktól.

könnyű körömlakk

Majd színtelen körömlakkal vond be a körmöket úgy, hogy gondosan lecsöpögteted a felesleges festéket az ecsetről, majd párszor megforgatod az eszközt, hogy egyenletesen vonja be a lakk. Légy óvatos, de ne apró mozdulatokkal maszatolj, hanem határozott ecsetvonásokkal dolgozz.

könnyű körömlakk

Ha elkészültél, várj percet, amíg a lakk megszárad, azután vidd fel a színes fedőréteget. A helyes ecsethasználatot a videóban láthatod, melynek lépéseit követve, te is tökéletes manikűrt készíthetsz.

Ha megszáradt a körömlakk demicten ölő, önts ki egy kisebb tálkába körömlakklemosót, és egy lapos, vékony ecsetet belemártogatva, tüntesd el a körömágyra ragadt, kiszaladt festékfoltokat.

100 EASY nail ideas! - HUGE nail art compilation

Kiemelt kép: Getty Images.