Tanorexia - A szoláriumfüggőség

Eufória körömgombával

  • Naphthyzinum körömgomba ellen
  • Petra Neumayer - Természetes Antibiotikumok | PDF
  • TAFEDIM tea 25filter
  • RHINATHIOL 1,33 mg/ml köhögéscsillapító szirup felnőtteknek (ml)
  • Elsősegély tanfolyamok
  • A körömgomba: okok, tünetek és kezelés - Blikk
  • Kálium-permanganát a kézen lévő körömgombától

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A Tafedim tea az Euphorbia hirta trópusi gyógynövényből készül.

eufória körömgombával

Az afrikai őslakosok a Tafedim tea alapját képező Euphorbia hirta növényt gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó, daganat blokkoló, antibakteriális, antivirális, gyomor- és bélpanaszokat gyógyító, enyhe vízhajtó és légúti betegségeket enyhítő hatása miatt alkalmazzák. Az afrikai őslakosok növény forrázatát isszák, ha - emésztési problémáik, nőgyogyászati panaszaik, nemi betegségeik, aranyerük van - köhögnek és fáj a hátuk, léguti panaszaik gyötrik, asztmásak - vízhajtóra van szükségük - prosztata bántalmaik vannak - fáradékonyak A Tafedim tea eufória körömgombával Tamás Eszternek köszönhetően került be, aki több afrikai államban dolgozott kémia tanárként.

Az ott töltött idő alatt jó néhány betegségen átesett, mígnem az egyik betegség majdnem végzetesnek bizonyult, és ekkor misszionárius apácák tanácsát megfogadva kezdte használni az Euphorbia Hirta növény forrázatát, ami végül segített. Mint kiderült az ottani lakosok mindenre ezt használták: ha fájt a fejük, ha fájt a hasuk, ha köhögtek, ha lázasak voltak, ha hasmenésük volt, ha daganatos betegséggel küzdöttek stb.

eufória körömgombával

Eufória körömgombával, náluk nem volt minden sarkon gyógyszertár, így a legkézenfekvőbb megoldáshoz folyamodtak: a természetet hívták segítségül. Hazánkban a Tafedim teáról - eufória körömgombával klinikai vizsgálatok a hatásairól nem állnak rendelkezésre - annyi állítható, hogy segít emésztési és gyomorproblémák esetén.

eufória körömgombával

Kiszerelés: 25 filter Próbálja ki a Tafedim gélt és krémet is! Kedvező 2.

Super Market Haul νέα προϊόντα ΑΒ \u0026 LIDL/Χειμερινά ρούχα από #zara #pullandbear -Katerina’s diaries

Írja meg róla véleményét!